FAQ's

LEVERING

Når du har truffet det spændende valg af sexlegetøj eller lingeri hos My Secret, vil du sikkert gerne vide, hvad der sker i den periode, fra du afgiver din bestilling, og indtil du modtager din diskrete pakke.

Alle vores forsendelser er 100% anonyme, og afsenderen vil kun være angivet som "Turbo Trans" for at beskytte dit privatliv.

Vi stræber efter at levere din ordre inden for 1-4 arbejdsdage fra bestillingsdatoen. Vi afsender pakker dagligt, så du ikke skal vente længe på at modtage dine varer. Hvis nogle varer er på fjernlager vil levering ske inden for 4-8 arbejdesdage.

Når din pakke er blevet afsendt, modtager du en e-mail med en sporingskode og instruktioner om, hvordan du kan følge din pakkes rejse, indtil den når dig. Du kan også spore din pakke på vores webshop under "HJÆLP"

Retur & Reklamation

Vi håber, at du bliver glad for dit køb. Skulle du mod forventning få behov for at returnere eller reklamere, har vi her samlet svar på de mest stillede spørgsmål.

Vi tilbyder en 30-dages risikofri returret. Hvis du ikke er tilfreds med dine produkter, kan du returnere dem til os inden for 30 dage fra købsdatoen.

Kontakt vores kundeservice på vores chatboks eller send en e-mail til kontakt@mysecret.dk, og vi vil guide dig igennem returprocessen.

Vi undskylder for eventuelle problemer. Kontakt os straks, og vi vil tage hånd om situationen og sørge for, at du får den rigtige vare eller refundering.

PRODUKTER

Vi besvarer her nogle af de mest stillede spørgsmål til intimprodukter.

Vores kundeservice er her for at hjælpe. Du kan kontakte os for rådgivning og svar på eventuelle spørgsmål om vores produkter. Vi har også udførlige produktbeskrivelser for at hjælpe dig med at træffe det rette valg.

Både silikonebaseret og vandbaseret glidecreme har deres fordele og ulemper, og det rigtige valg afhænger af dine præferencer og behov:

  • Silikonebaseret glidecreme: Denne type glidecreme har en længerevarende glideevne, hvilket betyder, at du ikke behøver at genanvende den så ofte. Den er vandfast og egner sig godt til vandleg. Dog er den ikke kompatibel med silikonebaserede sexlegetøj og latexkondomer.
  • Vandbaseret glidecreme: Denne glidecreme er alsidig og kan bruges med alle sexlegetøjsmaterialer og latexkondomer. Den er nem at rengøre og kan også bruges sammen med oralsex. Dog kan den tørre ud over tid, hvilket kan kræve hyppigere påføring.

Det bedste valg af glidecreme afhænger af din personlige præference, det sexlegetøj, du bruger, og den aktivitet, du deltager i.

Når du skal bortskaffe en gammel eller ødelagt vibrator, er det vigtigt at gøre det på en miljøvenlig måde. Her er trinene til korrekt affaldssortering:

  1. Fjern batterier: Hvis din vibrator bruger batterier, skal du fjerne dem, inden du begynder processen.
  2. Elektronisk affald: De fleste elektriske og elektroniske apparater kan genanvendes. Kontakt din lokale affalds- eller genbrugsstation for at finde ud af, hvor du kan aflevere elektronisk affald. De vil kunne sørge for, at det genanvendes korrekt.
  3. Privatliv: Hvis du er bekymret for privatlivet, kan du tage yderligere foranstaltninger, såsom at fjerne eventuelle personlige data eller mærker på legetøjet, inden du afleverer det.